Treningstøy og utstyr

Mariell Gaassand Straume ble kåret til årets talent i Norge i 2015. Under jr-VM i Dublin vant hun bronsemedalje. Her er hun i Scandinavian Open i Oslo 1. oktober 2016, hvor hun deltok i seniorklassen før første gang. Mariell kom hjem fra stevnet med gull.

T-skjorte og kickboksingbukse er obligatorisk treningstøy i salen. Buksen er spesialvare, og den bestiller vi for deg fra Fighter.

Alle våre klær (med unntak av kickboksingbuksen) skal også være tilgjengelig for kjøp direkte i butikken hos Sport Norge i Laguneparken.

For våre medlemmer har vi også fått et rabattkort for bruk på alle varer hos Sport Norge Laguneparken (med unntak av varer som allerede er på kampanje/tilbud.

Spør treneren din etter rabattkort om du ikke har fått et. Har du glemt det hjemme når du er i butikken, kan du si hvilken klubb du kommer fra, så vil de hyggelige ekspeditørene likevel sørge for at du får din rabatt.

HUSK Å ALLTID BRUKE KLUBBKORTET DITT NÅR DU HANDLER HOS Sport Norge

Øvrig utstyr for å beskytte deg under trening og kamper (boksehansker, hjelm, leggbeskyttere, tannbeskytter, susp osv.), bestiller du fra Fighter sin nettbutikk.

Fighter_logo (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sunn trening i et sunt miljø