mariells-forste-seniorgull-so-oslo-2016

Treningstøy og utstyr

Mariell Gaassand Straume ble kåret til årets talent i Norge i 2015. Under jr-VM i Dublin vant hun bronsemedalje. Her er hun i Scandinavian Open i Oslo 1. oktober 2016, hvor hun deltok i seniorklassen før første gang. Mariell kom hjem fra stevnet med gull.

 

Takket være et hyggelig samarbeid med MX-sport Laguneparken og Hummel har vi fått laget en egen kleskolleksjon for våre medlemmer.

Kleskolleksjonen finner du her.

Vi jobber med å skaffe oss Vipps, for å gjøre det enklere å betale for treningstøy. Vi kommer tilbake med mer informasjon når dette er klart.

T-skjorte og kickboksingbukse er obligatorisk treningstøy i salen. Buksen er spesialvare, og den bestiller vi for deg fra Fighter.

Alle våre klær (med unntak av kickboksingbuksen) skal også være tilgjengelig for kjøp direkte i butikken hos MX-sport Laguneparken.

Hver torsdag fremover vil vi arrangere salgsdag fra klokken 18.30-19.45. Alle som ønsker å bestille klær og hente ut bestillinger kan gjøre dette på denne dagen. Da kan vi hjelpe med prøving av størrelser slik at bestillingen blir korrekt.

Last ned bestillingsskjema og ta det med på salgsdagen, så hjelper vi deg med bestilling og henting av varer.

For våre medlemmer har vi også fått et rabattkort for bruk på alle varer hos MX-sport Laguneparken (med unntak av varer som allerede er på kampanje/tilbud. Spør treneren din etter rabattkort om du ikke har fått et. Har du glemt det hjemme når du er i butikken, kan du si hvilken klubb du kommer fra, så vil de hyggelige ekspeditørene likevel sørge for at du får din rabatt.

HUSK Å ALLTID BRUKE KLUBBKORTET DITT NÅR DU HANDLER HOS MX-SPORT.

Øvrig utstyr for å beskytte deg under trening og kamper (boksehansker, hjelm, leggbeskyttere, tannbeskytter, susp osv.), bestiller du fra Fighter sin nettbutikk.

hummel_Sport_Logo_Black 2 copy    MXSPORT

Fighter_logo (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sunn trening i et sunt miljø