World cup Italia ‏ 2011

Da er World cup Rimini over og Fana kickboxing kan melde følgende:

Lørdag:

Fullkontakt 52kg

Marielle møtte Italienske Serena Santonio i semifinalen og plukket fra hverandre Italieneren med sine raske rykk og kraftfulle kombinasjoner av slag og spark.

Soleklar 3-0 seier og er klar for finale mot Ukrainske Oksana Zarudniak, finalen går søndag. Vi hadde med oss landslagstrener i fullkontakt Daimi Akin i hjørnet idag, og han er mektig imponert over Marielles ferdigheter. Vi er spendt på hva hun leverer i finalen.


Søndag:

En heltent Marielle stiller i ringen mot Ukraina og Oksana Zarudniak. Hun tar kontroll fra første stund igjennom alle tre runder må Ukraineren ta imot mye juling og alle dommerne gir henne seieren og gull i det høyest rangerte stevne i fullkontakt kickboxing, bortsett fra EM & VM.

Marielle er unik, hun har som sagt boksing som hovedfokus og kickboxing som hobby, og det er få som kan hevde seg helt i verdenstoppen i to kampsport idretter. Og jeg synes det er spesielt at hun som 21 åring kan nå til topps i disse idrettene.


Videre hadde vi 2 utøvere i lettkontakt som gikk kamp idag.

Andre Forshaw Tvedt (22) møtte sterk russer i første kamp. Andre finner aldi rytmen og går på sitt første tap på 2 år. Han felte noe stolte tårer. Etter 2 NM gull og gull i world cup Ungarn 2010 og gull i world cup Irland 2011 var fallhøyden stor. Det var ett tungt tap.

Per Kristoffer Dømbe (18) møtte Slovener i første kamp og fikk veldig tøff motstand. Per kristoffer taper innledende.


Mvh

Fana kickboxing klubb

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *