Ungdom & Junior Norgesmesterskapet 2010

Norgesmesterskapet gikk av stabelen i Oslo og vi hadde syv unge utøvere som skulle i ilden, det gikk som følgende:


Junior -75kg

Per Kristoffer Dømbe (17) er tidligere ungdomsmester og jaktet nå på sin første junior tittel. «PK» gikk 4 flotte kamper og vant alle med poengsifrene 3-0. Han var suveren i helgen. Dommer juryen utdelte bestemannspremie til Fana kick og Per Kristoffer Dømbe etter stevnets slutt. Dette er fantastisk sier PK. Han gjør den største prestasjonen under årets NM.

Vi er utrolig glad på hans vegne. Well done Per Kristoffer.


Ungdom -65kg

Jesper Bergesen (15) debuterte i NM og fightet 3 flotte kamper. De to første kampene vant han med sifrene 3-0. I finalen møtte han motstander fra Champions kickboxing klubb. Byoppgjøret endte med dommersifrene 2-1 til Fana og Jesper. Jeg tenker han er glad for at han er så trofast med å komme på intervaller og treninger generelt. Han løftet coach og motstander i luften da seieren var ett faktum.


Junior -65kg

Martin Karlsen vant sine 2 første kamper, for så å tape den tredje. Da ble det bronsefinale for Martin som han vant og tok sin første NM medalje, bronse til Martin er så absolutt godkjent.


Simen Johansen (16), Agathe Fagerland (17), Marcus Alexander Evjen (16), Stian Børnes (17) tapte sin første kamp. Men med to gull og en bronse og en beste utøver under NM kan man ikke være skuffet.


Fana kick reiser nok en gang hjem med gull i bagasjen, juniorene tar etter seniorene, dette lover bra for fremtiden 🙂

Vi er stolte av ungdommen.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *