Scandinavian Open 2010

Fana kickboxing klubb har vært i Oslo og Scandinavian Open. Vi fikk nok en gang flotte resultater. Utøverne gjør en knall turnering, det gikk som følgende:


Lettkontakt

-60kg damer

Marielle Vermedal Hansen (20) gikk 3 flotte kamper og tok gull i 60kg klassen. Dommerne vurderte alle dame kamper under turneringen og Marielle fikk også pris for beste kvinnelige utøver. Hun gikk også en merke kamp i fullkontakt med avgjørelse mot en Danske og ble utropt til vinner der også. Well done Marielle.


-69kg herrer

Per Kristoffer Dømbe er junior utøver men fikk ikke kamp i sin klasse så vi satt han opp i senior klassen. Det skulle vise seg at PK klarte seg fint i senior klassen. han gikk 2 kamper og var klar for finale. Vi måtte derimot trekke han fra finalen da han under innledende kamper fikk en solid blåveis som vokste og vokste. Junior NM er 2 uker unna så vi tok ingen sjanser. Det ble sølv til Per Kristoffer. En meget fortjent sådan.


-79kg herrer

Bjørn Åge Bruvoll gikk 3 flotte kamper og leverte en oppvisning i teknikk og utholdenhet ovenfor sine motstandere. Han er veldig dyktig og ingen av motstanderne var i nærheten av å true han. Gratulerer med vel fortjent gull Bjørn Åge.

-89kg herrer

Andre Forshaw Tvedt gikk 2 kamper og tok hjem nok ett gull til samlingen sin. Han går en fin innledende kamp og vinner 3-0, men i finalen møter han sterk motstand fra Bergen kickboxing klubb. Finalen blir veldig jevn, men Andre vinner finalen 2-1. Han var førnøyd med gullmedaljen men ikke med den tekniske utførelsen.
Junior lettkontakt

Simen Midtveit Johansen gikk mot sin venn og trenings partner Martin Karlsen i finalen. kampen var preget av de kjenner hverandre godt, men til slutt gikk Simen av med seieren og sin kamerat. Gull til Simen.


Fullkontakt

-71kg

Raymond Gaassand Straume møtte motstander fra Jordan i første kamp. Ray finner fort avstand og etter 1min av første runde treffer han med en høyre kryss så Jordaneren går i canvasen. Jordaneren er tydelig rystet da han reiser seg på dommerens telling dommeren stopper kampen og Raymond vinner på KO.

I finalen møtte han Hallgeir Lien fra fighter kickboxing klubb. Disse har møtt hverandre før og det ble en jevn batalje. Hallgeir leder etter de 2 første rundene. Tredje runde begynner og ett minutt ut i runden treffer Raymond med en knanllhard høyre som gjør at Hallgeir må ta telling. Kampen går videre og Ray prøver å treffe en gang til men tiden renner ut. Seier til Hallgeir og en fin sølvmedalje til Raymond.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *