Raymond vant innledende kamp

Raymond Gaassand Straume gikk enkelt videre i sin innledende kamp i VM.

Han møtte aserbajdsjaneren Mammadov Aykhan, som var på defensiven fra første sekund.
Raymond gikk grundig til verks, og det var tydelig at motstanderen ikke likte seg i ringen. Gode og harde kombinasjoner gikk inn gang etter gang. En klar første runde til Raymond.

Andre andre runde fortsatte som første, og etter kort tid fikk Raymond inn en serie som gjorde at Aykhan tok en telling. Dommeren mente aserbajdsjaneren ikke var i stand til å fortsette kampen, og valgte å stoppe kampen, og Raymond er videre.

Tap i innledende
Olina Karin Fossdal kom til VM med en bronsemedalje fra VM i lettkontakt for fire uker siden. I sin innledende kamp møtte hun tyrkiske Gulsah Kiyak.
– Den tyrkiske damen var sterk. Olina kjempet med nebb og klør i alle tre rundene, men motstanderen ble for sterk. Det endte med 3-0 tap for Olina. Olina er så klart skuffet, men jeg tenker at om en uke eller to vil helheten av sesongen innhente henne, og godfølelsen vil komme. Hun har tross alt VM-bronse i lettkontakt, samt gull, sølv og bronse i world series, samt NM-gull og gull i Scandinavian Open, og burde ikke være skuffet over prestasjonene sine i år, sier trener Morten Saksvik.

Tapte hårfint
Patrick Gaassand Straume var siste mann ut av våre i innledende runde. Han møtte sin gode kamerat Nikolaj Christensen, som bokser for Danmark.
Det ble en jevn kamp, hvor dansken til slutt gikk av med seieren 2-1 etter å ha fått registrert én treffer mer enn Patrick i siste runde.
– Surt å tape med en treffer, men slik er det. Pat leverte en god kamp, sier Morten Saksvik.

Ny kamp for Ray
Raymond Gaassand Straume skal ut i ny kamp torsdag, denne gang er motstanderen Soufiane Marzaq fra Marokko.


Kampprogrammet kan du følge live på nettstreaming her: wakolive.com

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *