Norges cup Sarpsborg 2011

Sesongens andre norges cup gikk av stabelen i Sarpsborg.

I senior klassen -89kg sendte vi regjerende Norgesmester Andre Tvedt (21). Andre har vært suveren i sin klasse i ett og et halvt år nå og han kjempet seg gjennom 3 kamper og vant sin klasse overlegent i helgen, og er fremdeles ubeseiret siden 2009. Andre vant World cup i Ungarn i mai ifjor.

Hans hovedmål for sesongen 2011 er å kvalifisere seg for VM kommende høst. Så vi går en aktiv sesong imøte.Vi ser fram mot internasjonal deltagelse for Andre i mars da vi reiser til World cup i Dublin Irland.

Per Kristoffer Dømbe (18) vant junior NM i desember 2010 og ble kåret til stevnets beste junior. Da er han den første i Fana kickboxing klubb som har vunnet ungdom og junior mesterskap.

I norges cupen i Sarpsborg var det duket for SENIOR deltagelse for «PK» , han debuterte i fjor høst som senior og fikk en flott sølvmedalje under Scandinavian open.
I helgen stilte han som sagt i senior 69kg og gikk 4 kamper og tok sitt første senior gull, en stor prestasjon å være junior og feie all motstand av matten allerede nå.

Per Kristoffer ønsker å kvalifisere seg til junior EM i år og han skal også til Dublin og World cup i begynnelsen av mars da dette er ett av kvalikk stevne til EM.


Vi takker Sindre Grov for sekunderingen under stevnet.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *