Norges Cup andre dag

Søndag var dagen for fullkontakt og i -67kg og -71kg hadde vi henholdsvis Christer Christophersen Skaflestad (20) og Raymond Gaassand Straume. Begge utøvere vant sine respektive vektklasser i lettkontakt lørdag.

-67kg Christer Christophersen Skaflestad VS Gudjon Gudjonsen fra Tromsø kickboxing klubb.

Dette ble en veldig jevn kamp, første runde til Gudjon som er hurtig og eksplosiv. I andre kommer Christer mer inn i kampen og likeså i 3 runde. De kjemper og kjemper, Gudjon får inn noen flotte sweeper og Christer må i gulvet av ubalansen noen ganger. Christer henter seg inn igjen med harde kombinasjoner til kropp og hode og vinner med knappest mulig margin 2-1 over Gudjonsen, og nok et gull til Christer 🙂 Vi takker Gudjon for veldig god sportsånd i ringen da han er smilende og blid etter et knepent tap med 2 slags marginer.

-71kg Raymond Gaassand Straume VS Lars Rossland fra Bergen kickboxing klubb.

Raymond starter å presse i første runde, og får inn flest treffere og fine kombinasjoner. I andre settes det enda mer press og Ray sin motstander kommer bakpå og nok en runde til Ray.

Motstanderen er sterk og tåler mye han prøver å svare men finner ikke avstand og en klar 3-0 seier til Raymond, grattis.

Fana kickboxing klubb tar alt i alt 7 gull og 2 sølv i helgen, vi er stolte av utøverne 🙂

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *