Kongepokalen til Raymond

Raymond Gaassand Straume vant NM-gull og fikk kongepokalen som beste utøver i NM på Sandsli. (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)
Raymond Gaassand Straume vant NM-gull og fikk kongepokalen som beste utøver i NM på Sandsli. (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)

Raymond Gaasand Straume (22) fikk kongepokalen under NM på hjemmebane i Sandslihallen 5. april.

Raymond slo Stie Fimmeland fra Fighter Kickboksingklubb i finalen for herrer -75 kilo.
Raymond vant finalen klart med 3-0 og kunne innkassere et fortjent NM-gull på hjemmebane. Som om ikke det var nok så ble han også tildelt kongepokalen som stevnets beste bokser.
– Dette var utrolig gøy, sa Raymond selv etter at NM-gullet var sikret.

Stort potensiale

Raymond Gaassand Straume har satt seg store mål, og NM-gullet er første steg på veien til internasjonale titler. Etter at Marielle Vermedal Hansen ble verdensmester rett før jul, er det nå Raymond som står for tur til å ta plass som en av de store kickboksingsprofilene i Bergen og Norge.

– Raymond er ung og han har potensiale til å nå langt. Han har en flott stil, god teknikk og det er flott å se når han bokser. Det er vel fortjent at han fikk kongepokalen, sier trener Morten Saksvik tilFanaposten.

Sølv til Pat

Patrick Gaassand Straume
Patrick Gaassand Straume var skuffet over knepent tap i finalen. (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)

I finalekampen før Raymond gikk storebror Patrick «Pat» Gaasand Straume. Patrick møtte William Bruun fra Horten Kickboksingklubb. Kampen startet i et forrykende tempo, og den tredje og siste runden bar preg av at begge utøverne var slitne. Til slutt ble det bokseren fra Horten som stakk av med en knepen seier. Dermed fikk Patrick en flott sølvmedalje.
– Pat bokset med hjertet og ikke med hodet store deler av kampen. Han har mye i seg, og trener vi videre med de rette tingene, kan han nå langt, sier trener Morten Saksvik.

Flotte gull

Lørdag innkasserte Fana Kickboxingklubb ytterligere to gull og to bronsemedaljer.
Både Sandra Landsvik Børnes (15) og Celine Jordal Nilssen (15) vant gullmedaljer i sine klasser.

Mariell Gaassand Straume og Alexander Sørheim (15) vant begge bronsemedaljer.

Alexander Sørheim
Alexander Sørheim (15) vant bronse i sitt første NM i Sandslihallen. (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)

Fana Kickboxing Klubb hentet dermed hjem tre gull et sølv og to bronse da landets kickboksere kom til Ytrebygda for å gjøre opp om hvem som er Norges beste. Trener Morten Saksvik hadde før stevnet sagt at dersom klubben sto med fire gull etter stevnet, ville han være veldig godt fornøyd. Tre gull, en sølv og to bronse er han rimelig godt fornøyde med.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *