Informasjon høsten 2012

 

Som dere sikkert har fått med dere starter vi opp igjen med normale treningstider fra og med mandag 20.august. (Nytt nybegynnerparti starter tirsdag 28.august 19.30 med oppvisning og informasjonsmøte)


Vil dermed bare få opplyse alle om noen småting:

  • Det er blitt en forandring i medlemsavgiften. Tidligere var den 1300,- for samtlige medlemmer. Nå har det blitt besluttet at for nybegynnerpartiet 1. halvår vil den være på 2100,– Da vil nybegynnerne få en treningsbukse og klubb-tskjorte som vil være nødvendig antrekk for den første gradering.
  • For nybegynnere f.o.m 2.halvår, mellomparti og viderekommende parti vil medlemsavgiften være på kr 1500,-


Ellers har det inne på siden kommet et nytt emnefelt som kalles treningstips. Her vil det etter hvert bli lagt ut diverse saker og ting som dreier seg om kosthold, treningsdagbok og videoer. Siden er fremdeles under konstruksjon, så dersom dere har tips til hva som burde bli tatt med, eller har egne erfaringer dere vil dele er det bare å ta kontakt med noen av trenerne/styret for å høre om dette kunne være interessant for resten av klubben.

Har også lagt ut diverse når det gjelder bestilling av klubbtøy og utstyr. Dette ligger under «treningsutstyr og kontigent» i menyen.


Ønsker til slutt alle sammen velkommen til en ny knallsesong i Fana Kickboxingklubb.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *