Fin norgescup-helg i Oslo

Fana Kickboxingklubb reiste til Norges cup i Oslo med fire utøvere. Hele seks av konkurranseutøvere i klubben er for tiden ute med sykdom eller skader, og det ble derfor kun Raymond Gaassand Straume, Sandra Landsvik Børnes, Gabrelius Savickas og Martine Solli som stilte til norgescupstevne i Oslo i helgen.

Sandra Landsvik Børnes møtte Runa Sorknes i fullkontakt- 60 kg junior. Sandra hadde god kontroll gjennom hele kampen og vant 3-0. Sandra har møtt Runa ved andre anledninger og vunnet. Denne gang brukte Sandra litt tid på å komme skikkelig i gang og fikk vist seg på en positiv måte. Norgescupen ble en flott oppladning før hun reiser til Irish Open 1. mars.

Opp en vektklasse

Raymond Gaassand Straume måtte gå opp en vektklasse, og møtte Espen Kløvfjell fra Grimstad Kickboxingklubb i – 81 kilo. Til tross for litt vektforskjeller, ble det en meget jevn og fin kamp der Espen dro i land seieren med 2-1.

Raymond er fornøyd med prestasjonen, men som vanlig er han ikke fornøyd med resultatet når han taper. Raymond har vært litt småsyk i det siste, og forsøker å spisse inn formen mot Irish Open, der han har en gullmedalje å forsvare fra i fjor. 

Knepent tap

Martine Solli møtte Rachel Daughdrill fra Øverbygd i en spennende kvartfinale, der jenten fra Øverbygd dro det lengste strået. Kampen kunne gått begge veier, men Martine måtte se seg slått med 2-1 denne gangen. Martines neste kamp i ringen er i NM om tre uker, og vi vet at hun kommer sterkere tilbake der.

Gullmerkekamp 

Gabrielius Savickas skulle i ringen for å gå gullmerkekamp i fullkontakt denne helgen. Han møtte ingen ungdom eller junior, men stilte til gullmerkekamp mot Ivan Emil Bolstad fra Stjørdal Kickboxingklubb. Gabrielius viste stor styrke og bestemte kombinasjoner mot den ti år eldre utøveren. Han bestod gullmerket med glans, og får nå lov til å gå fullkontaktkamper i Norge. Gabrelius fikk ingen lettkontaktkamper under norgescupen denne helgen.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *