Fantastisk VM-bronse til Olina-Karin

Olina-Karin Fossdal kunne smile bredt etter å ha mottatt en velfortjent VM-bronse i Sarajevo.

Olina-Karin Fossdal kunne lørdag motta sin velfortjente bronsemedalje under VM i kickboxing – lettkontakt i Sarajevo i Bosnia Herzegovina.

WAKO VM er i år delt i to, og i Sarajevo konkurreres det i lettkontakt, K1 og low-kick.

Olina-Karin møtte en østerriker i første kamp tirsdag, og vant klart kampen 3-0. Onsdag var det hviledag, før Tyrkia ventet i kvartfinalen torsdag ettermiddag.

– Olina gikk en god kamp både taktisk og teknisk, og styrte kampen hele veien. Hun vant kampen fortjent 3-0, og var med det klar for semifinale fredag, sier trener Morten Saksvik.

I fredagens semifinale møtte Olina-Karin en russisk mostander.

VM-pallen i lettkontakt.

– Russeren var sterk, men Olina var fullt på høyde. Kampen endte til slutt med seier 2-1 til Russland, og bronsemedalje til Olina. Russeren tapte mot en ungarsk motstander i finalen, og etter min mening er det marginale forskjeller mellom Olina og utøverne som bekler de to øverste trinnene på pallen. Olina er helt på høyde med disse motstanderne, og dette handler først og fremst om mesterskapserfaring. Erfaring har Olina fått mer av her, og hun skal jo også representere Norge i VM i Tyrkia i kicklight i november. Det er bare å komme seg hjem og trene videre, med en flott VM-bronse i bagasjen, sier Morten Saksvik.

En fornøyd bronsevinner med mamma og pappa ringside, og trener Morten Saksvik.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *