Fana kickboxing i Nordic Open


Fullkontakt

Direkte finale
-67kg Christer Christophersen Skaflestad (19) – Afsal Karamzada (Sverige)
Svensken starter som en strikkmotor å slår og sparker som en gal, Christer pakker seg inn og blokker det meste i første runden, Svensk ledelse etter første. I andre starter Christer å finne avstanden sin og treffer svensken hardere og hardere. I slutten av andre runde kommer det 2 tellinger på svensken, som blir stoppet på rsc. Gull til Christer og sin første rsc seier.Semifinale

-75kg Raymond Gaassand Straume (19)

I sin første kamp møtte Raymond Svenn Aven fra Champions kickboxing klubb. Raymond fikk ikke kamp i 71kg så vi satt han opp i 75kg. Kampen var svært jevn i de 2 første rundene da fighterne skifter på ledelsen på den elektroniske dømmingen, i slutten av tredje treffer Ray skikkelig og Aven får 2 tellinger og Ray vinner til slutt med dommer stemmene 3-0


-75kg

Finale

I finalen ble det møte med Frank Hage fra Tønsberg. Kampen ble jevn batalje og begge treffer bra med teknikkene, i tredje runde er det en knapp ledelse til Raymond og Frank Hage kommer mer inn i kampen, Raymond svarer med fine treffere og vinner tilslutt 2-1. GULL til Raymond.


Lettkontakt Junior:

Semifinale

-74kg Per Kristoffer Dømbe (17) – Thomas Andersen (Danmark)
Per starter i et høyt tempo og utklasser Dansken i begge rundene, klar 3-0 seier til Per kristoffer over dansken.


Finale jr -74kg

I finalen møtte Per Kristoffer Norsk motstander fra Nerokibo. Dette ble en fartsfylt finale og Per havner under på poeng etter første runde. I andre snur det og fighterne kriger og kriger, Per Kristoffer har størst lunger og motstanderen blir sliten mot slutten, men det gikk ikke helt inn, Per taper med dommersifrene 2-1 og får en fin sølvmedalje.


-81kg Bjørn Åge Bruvoll møtte sterk Danske og tapte første kampen.


Vi takker massøren vår Jonny Soltvedt for hjelpen med å få gutta iform før under og etter kampene.

Stevnet er over og vi er glad og fornøyd med flott innsats av gutta, vi reiser hjem og finpusser formen til Scandinavian Open 15 oktober.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *