Det ble en strålende debut for Martine, Andrea og Fana IL Kickboxing

Martine Rebnord og Andrea Sol Ahlstrøm debuterte i norgescupen med gull.

Fem gull og en sølv, samt et gullmerke, toppet helgen da Fana IL Kickboxing for første gang arrangerte Norgescup III i sin nye hjemmearena Zinken Hopp Idrettshall.

212 utøvere hadde meldt sin ankomst til Råstølen og Zinken Hopp Idrettshall, da Fana IL Kickboxing for første gang arrangerte et stevne.

Etter lengre tids planlegging, sto hallen klar til kamp fredag kveld, etter en solid dugnadsinnsats. I storsalen var det rigget tre matter, og i kicksalen var det gjort plass til nærmere 90 tilskuere ved ringen.

Utøverne stilte til innveiing fredag kveld, og litt over klokken 09 lørdag morgen var stevnet i gang.

Sportslig sett var helgen en stor suksess for arrangørklubben. Martine Rebnord og Andrea Sol Ahlstrøm fikk sin debut i lettkontakt, og begge vant gull. En solid og god prestasjon av de flotte juniorene.

Martine Solli vant gull i kick light.


Christine Hagatun, Martine Solli og Alexander Sørheim gikk også til gullmedaljer i sine respektive seniorklasser. En strålende innsats. Christine gikk også gullmerkekamp i fullkontakt, og besto med glans.

Christine Hagatun vant gull i lettkontakt søndag, og gikk opp til gullmerket i fullkontakt og besto lørdag.

Like strålende var det å se Rasmus E. B. Johansen gjøre comeback i ringen igjen. Han har hatt to års avbrekk fra kampprogrammet på grunn av skade, og har brukt lang tid på opptrening. Fantastisk å se Rasmus tilbake på matten, med sølvmedalje og visshet om at han har klart å kjempe seg tilbake som belønning.

Gratulerer til alle utøverne.

Søndag fikk vi et stort øyeblikk da leder av Hordaland Idrettskrets, Helge Johnsen brøt inn i stevnet og kalte til seg sportslig leder og trener Morten Saksvik. I 2019 ble Morten Saksvik valgt ut til å være Hordalands kandidat til kåringen av Årets ildsjel under Idrettsgallaen på Hamar. Johnsen overrakte et diplom og blomster til en litt brydd kjernekar, som kunne motta rungende applaus for sin forbilledlige innsats for kickboxingen.

Morten Saksvik mottok diplom og blomster som Hordaland Idrettskrets sin kandidat til Årets ildsjel under Idrettsgallaen 2019. Prisen ble overrakt av Helge Johnsen, leder av idrettskretsen.

Helgen startet egentlig allerede torsdag kveld da Ulf Johansen og Dennis Victor Beuster hadde femten personer fra de forskjellige klubbene i Bergen på dommerkurs. Fra Fana IL Kickboxing deltok Jarleif Amundsen, Frode «Shox» Knudsen, Stein Erik Pedersen, Per Hilmar Nybø, Sandra Landsvik Børnes og Ståle Melhus. Etter torsdagens teorigjennomgang, fikk alle være med på innveiing fredag kveld, og dømming av alle stilarter i løpet av helgen. Alle som stilte på kurset fikk bestått d-lisens, og er klare for å dømme fremtidige stevner.

Disse seks gikk dommerkurs under norgescuphelgen, og har nå d-lisens. Fra venstre: Frode «Shox» Knudsen, Ståle Melhus, Sandra Landsvik Børnes, Per Hilmar Nybø og Jarleif Amundsen.

En stor gjeng fra Fana IL Kickboxing var i sving i løpet av hele helgen og sørget for at alle som besøkte hallen, enten som publikum, utøvere, trenere, støtteapparat, dommere og funksjonærer fikk en flott opplevelse.

Vi kan ikke nevne alle ved navn, men må løfte frem kjøkken-gjengen som har sørget for at alle som ville fikk både mat og drikke.

Noen fra kjøkkengjengen: f.v. Janet, Meriam, Kari og Marianne. Leder av gjengen, Anne var på butikken for å handle mer varer når bildet ble tatt. I tillegg var det god hjelp å få av snille døtre.

Tilbakemeldingene har vært utelukkende gode fra alle hold, og det beste av alt; klubben fremstår som enda mer sammensveiset etter denne strålende helgen. Vi gleder oss allerede til neste stevne vi skal arrangere.

En liten del av de mange som jobbet dugnad under norgescuphelgen 8.-10. november. (Foto: Camilla Saksvik)

Vel blåst.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *