Bergens Idrettspris 2010

Marielle Vermedal Hansen ble hyllet med Bergen kommunes idrettstipend pålydende 20.000kr. Hun har hatt en flott sesong med kickboxing der hun har vokst med oppgavene sine. Fra NM gull, WC gull og EM gull er det en lang vei med disiplinert hard trening. I EM slo hun den regjerende polske verdensmester Sandra Drabic for andre gang i år, i world Cup Rimini vant Marielle med dommersifrene 2-1, i EM ble det en 3-0 seier og hvilken fart, teknikk, råskap hun leverer. Hun er sjeldent eksplosiv med sine rykk, fart og teknikk.

Vi i Fana kickboxing klubb gratulerer Marielle med EM gull og idrettsstipend og vi er veldig stolt av å ha henne i våres rekker. Hun er aktiv også i boksing som vi alle vet og i 2011/2012 kommer hun til å satse på boksing og hun skal gjennom Bergen Atlet klubb/Norge prøve å kvalifisere seg til i london 2012.

Vi ønsker Marielle lykke til med å nå sitt neste mål, og håper hun kommer til å vise seg på kickboxing arenaen i løpet av 2011-2012 hvis det skulle passe seg i forhold til boksingen.

Lykke til Marielle og takk for historiske minner for oss i Fana 🙂 og ha en riktig god jul & ett godt nytt år.

Mvh

Fana kickboxing klubb

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *