ÅRSTALE


Hei, året er snart omme og det er på tide å oppsummere litt av årets begivenheter.

I 2011 hadde vi mange utøvere som deltok aktivt i stevner innenlands som utenlands, og som i tillegg var med på å dominere forskjellige klasser. Når vi startet opp i 2012 var den gjengen dessverre blitt kraftig redusert.

Marielle (Mulle)valgte å prioritere boksing fremfor kickboksing, og tok sikte på å kvalifisere seg til sommerens Olympiske Leker i London. Dessverre klarte hun ikke det, men vi regner med å se hun i de Olympiske Leker i Rio de Janeiro i 2016 J.

Raymond ville leke kamikaze-skihopper i romjulen i 2011 og 2 stygge fall med dertil avrevet leddbånd, førte til at han har måttet sitte på sidelinjen i hele år og se sin bror, Patrick, dominere-79 kg klassen.L

Andrè var nok vår mestvinnende utøver i 2011, men kjøpte nytt hus i 2011 og har stort sett brukt hele 2012 på å oppgradere det og bygge en leilighet. Vi håper han er klar til å trene og gå kamper igjen i 2013.Han er bokstavelig talt et stort forbilde for mange av våre unge utøvere.

Christer var med på vårparten, men han har også kjøpt hus og har prioritert hus fremfor trening etter sommeren.

PK gikk junior-EM i 2011 på høsten, og oppkjøringen til det tok nok mye krefter, litt for mye kanskje.Han ble syk umiddelbart etter stevnet, og resten av 2011 og starten på 2012 gikk mye bort i sykdom. Han har imidlertid trent jevnt og trutt frem til høsten, men måtte da ikle seg kongens klær i oktober så han har hatt mer enn nok med å forsvare landet….

Jeg sover i hvert fall godt når jeg vet det er slike pålitelige ungdommer som passer på landet vårt J.

Så summasumarum ha det stort sett vært Patrick som har forsvart klubbens ære i stevner innenlands og utenlands i år, men det har han til gjengjeld gjort meget bra. Han er nok den utøveren som har mest fremgang i år.

Pga få utøvere på videregående parti i våren 2012 ble det besluttet i Sportslig utvalg at vi skulle hente opp unge treningsvillige jenter og gutter fra mellompartiet for å trene de opp til å bli gode kickboksingutøvere med sunn holdning til sporten og seg selv. Det ble umiddelbart iverksatt og etter sommeren har vi hatt en treninsgvillig gjeng på videregående parti.

Resultatet av all treningen så vi allerede slutten av november. Da reiste 13 stk, leder og utøvere, til Skien for å delta på Norgescup-stevne. 1 gull, 1 sølv og 3 bronse ble resultatet, imponerende kamper av alle sammen.

Patrick tok gull, Celine tok en veldig bra sølvmedalje, og Scott, Ine og Marielle (ikke Mulle) tok hver sin velfortjente bronsemedalje. De resterende utøverne som var med, men som ikke fikk medalje, gjorde alle også en god figur, så klubben går forhåpentligvis en lys fremtid i møteJ

Vi håper alle våre ”nye” utøvere fortsetter treningsfremgangen og at Raymond IKKE står på ski i årets jul, og at PK kan få litt fri fra å forsvare landet…

Vi håper også Andre får lysten til vinne litt edelt metall igjen og at Mulle kan bli den frontfiguren våre unge jenter kanskje vil trenge i tiden som kommer… Mulle er en av verdens beste utøvere i sin klasse, både når det gjelder boksing og kickboksing så det er klart det ville vært et stort pluss for oss hvis hun kunne bidratt på våre treninger.

Tilslutt ønsker vi alle lykke til med graderingen på slutten sesongen, det er hardt når det holder på, men veldig deilig når det er over J. Kos dere på avslutningen og husk at det kommer ikke an på hvor mye du spiser/trener mellom jul og nyttår, men hvor mye du spiser/trener mellom nyttår og jul!

Styret ønsker alle våre utøvere en fredfull jul og lykke til med sesongen 2013.


Mvh Per Hilmar Nybø Styreformann Fana Kickboksing.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *