Våre partier

Vi har forskjellige partier, som alle er tilpasset hvilke ferdigheter du har. Vi har barneparti, nybegynnerparti, juniorparti (rekrutt elité), voksenparti og et eget dameparti. Med unntak av barnepartiet, trener ungdom fra 13 år og voksne opp mot 50 år. Uansett alder og kjønn trener alle sammen ut fra hvilke ferdigheter de har, og dette skaper et svært godt miljø.
For de som har mål om å delta i konkurranser og bli best, har vi også et eliteparti. Her trener våre beste utøvere, og noen er norgesmestere og har hevdet seg på landslaget i internasjonale mesterskap. Disse utøverne er også instruktører i gruppen. Her lærer du av noen av de aller beste.

Foreldre og barn-parti

Foreldre og barn er et relativt nytt tilbud. Partiets trening er tilrettelagt slik at barn og foreldre kan trene sammen, og få utbytte av det. Laveste alder er 6 år. Her får deltakerne fysisk grunntrening som samtidig skal være morsom og lekent. Deltakerne vil få en gradvis innføring i grunnleggende teknikker, samtidig som fysikken bygges opp. Vi har oppstart for foreldre og barn i august og januar. Dersom du har lyst å sjekke ut kickboksing og miljøet i gruppen vår, er du velkommen til å stikke innom og bli med på noen prøvetimer når som helst. Hvorfor nøye deg med å kjøre ungene til og fra trening, når du kan delta?

Alle treningene ledes av våre dyktige instruktører.

Pris: 1800,- (samlet for 1 forelder og 1 barn).
Treningstidene finner du i kalenderen nederst på siden.

Nybegynnerparti

Nybegynnerpartiet er, som navnet tilsier, for dem som ikke har forsøkt kickboksing tidligere. Laveste alder er 13 år, men også voksne nybegynnere er velkommen her.  Du vil få en gradvis innføring i grunnleggende teknikker, samtidig som fysikken din bygges opp. Vi har oppstart for nybegynnerparti i august og januar. Dersom du har lyst å sjekke ut kickboksing og miljøet i gruppen vår, er du velkommen til å stikke innom og bli med på noen prøvetimer når som helst.

Før jul og sommer har vi gradering, hvor alle testes i de teknikker og fysiske øvelser man har øvd på det siste semesteret.

Alle treningene ledes av våre dyktige instruktører.

Pris nybegynnere: 2300,-. Prisen inkluderer treningsavgift
og gruppens t-skjorte og kickboksingbukse.
Etter første semester koster det 1500,- per halvår.  Treningstidene finner du i kalenderen nederst på siden.

Rekrutt elité parti

Dette partiet het tidligere «Juniorpartiet», heretter kalt rekrutt elité. Partiet er for de som har kommet videre i kickboksingen. På partiet vil det være plass for de som bare ønsker å trene, men også for dem som ønsker å satse på idretten. Her er de fleste ungdommer mellom 13 og 16 år. Gutter og jenter trener sammen, og det er her de første får prøve seg med boksehansker på lett sparring med hverandre. Det gis variert trening og det legges vekt på individuell utvikling og at alle skal trives sammen.

Pris junior: 1500,- per halvår. Treningstidene finner du i kalenderen nederst på siden.

Videregående parti

Med grunnleggende fysisk trening og teknikk, er det tid for å bygge videre på kickboksingen for dem som har fått litt erfaring. Partiet har 20-30 deltakere i alderen fra 17-50 år. I tillegg til fysisk og teknisk trening, får du sparre med de andre utøverne. Videregående parti trener to kvelder i uken. Erfarne instruktører sørger for god instruksjon slik at du får godt utbytte av øktene.

Pris: 1500,- per halvår. Treningstidene finner du i kalenderen nederst på siden.

Fitness kick for damer

Vi har et eget parti for damer. Her er det godt humør, god innsats og store smil. Vil du ha en skikkelig god treningsøkt, komme i form og bli skikkelig svett, behøver du ikke gå på zumba. Da kan du komme på damepartiet vårt. Variert og god trening med instruksjon fra en av våre erfarne instruktører gjør at du kan gå hjem sliten, men fornøyd. Treningen her er ikke basert på at du skal sparre med boksehansker og tannbeskytter. Her får du trening som gir deg kondis, styrke og mykhet.

Pris: 1500,- per halvår. Treningstidene finner du i kalenderen nederst på siden.

Elitéparti

Her trener de som har satt seg et mål om å bli best. Vi har for tiden tre regjerende norgesmestere.

FULLTREFFER: Stie Fimmeland fikk smake Raymonds høyre kryss og var nær ved å gå i canvasen på et tidspunkt. (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)
FULLTREFFER: Stie Fimmeland fikk smake Raymond Gaassand Straumes høyre kryss under NM i Bergen, og var nær ved å gå i canvasen på et tidspunkt. Raymond ble norgesmester og fikk kongepokalen for sin prestasjon. (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)

På dette partiet trener de mye og hardt for å realisere drømmene om å bli mestere nasjonalt og internasjonalt. Her er det også plass for nye talenter, men før du kommer så langt må du trene på elité rekruttpartiet. På elitépartiet trenes både lett-kontakt og full-kontakt og K1. Utøverne reiser mye i inn- og utland og deltar på stevner og mesterskap.
Kontakt vår hovedtrener, Morten Saksvik, om trening på dette partiet.
Treningstidene finner du i kalenderen nederst på siden.

Dette koster det å trene hos oss:
Alle betaler en årlig medlemskontingent til Fana Idrettslag. I tillegg kommer treningsavgift avhengig av hvilket parti du går på:

Pris for nybegynnerparti (første halvår): 2300,- (prisen inkluderer treningsavgift, t-skjorte og kickboxingbukse).

Foreldre og barn-partiet trener en gang i uken, og prisen er 900 kroner pr. person.

Pris mellomparti, viderekommende (og nybegynnere etter 1. halvår): 1500,-

Du vil få faktura på e-post, og betalingen registreres automatisk i vårt medlemssystem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sunn trening i et sunt miljø